DİN DİLİ ÇALIŞTAYI (05-06 MAYIS 2018)

Balıkesir Üniversitesi İlahiyat Fakültesi, İl Müftülüğü, İmam Hatip Okulları Platformu ve Balıkesir Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile 05-06 Mayıs 2018 tarihlerinde Ayvalık/Balıkesir’de dinanlatımında “Din Dili” çalıştayı düzenlenecektir. Spesifik olarak yaygın din eğitimi ve halkınaydınlatılmasında kullanılacak din dilinin tartışılması ve müzakere edilerek beklenti, ihtiyaç ve sorunlara çözümler üretilmesi amaçlanmaktadır.

MUHTEMEL KONU BAŞLIKLARI

1- Cami merkezli hizmetlerde din dili.
2- Dini metinlerin sunumunda din dili.
3- Halkla ilişkilerde din dili.
4- Çocuk ve gençlerle iletişimde din dili.

Yukarıdaki konularla ilgili çalışması olan ve çalıştaya katılmak/katkı sunmak isteyen öğretim elemanlarının dindilicalistayi@gmail.com mail adresine katılım konusunda bilgi vermesi
gerekmektedir. (Ayrıca çalıştay ile ilgili bilgi için Bkz. dindilicalistayi.balikesir.edu.tr)

Katılım Son Başvuru Tarihi : 20 Nisan 2018.
Başvuru ve İletişim Adresi:
E-Mail: dindilicalistayi@gmail.com
Gsm : 0 542 732 28 30 – 0 266 249 61 79

Not : Katılımcıların konaklama ve ağırlama masrafları tarafımızca karşılanacaktır. Yolluk ve yevmiyeleri kurumlarınca karşılanacaktır.

DÜZENLEME KURULU